Speltips 3/3: Espanyol – Real Betis

Vi testar krysset i den här superjämna matchen.

Twitter Facebook 

Espanyol har förvisso kommit igång de senaste veckorna och knipit två raka segrar men har innan dess haft stora problem med i princip allting. Man har spelat en riktigt tråkig fotboll hela året och inte fått spelet att stämma alls. Betis har även de gjort det bra på senare tid, fyra raka utan förslut är ett bra resultat för 13:e placerade Betis, men precis som Espanyol har Betis också haft stora problem under årets gång.

Vi har alltså två klubbar som på sätt och vis går mot ljuset här, det ser bättre och bättre ut i alla fall och det är positivt. Tittar man närmre på hemma samt -bortaspelet sticker inget lag ut alls, båda lagen har en hyfsad balans här. Detta talar för ett jämnt möte, samtidigt har Betis spelat väldigt mycket oavgjort under säsongens gång, det är bara Deportivo som har spelat fler oavgjorda matcher.

Personligen har det gått riktigt bra när jag spelat på det oavgjorda resultatet den senaste tiden, jag har satt fler än jag missat och har plusstatistik. Det är verkligen mycket som talar för en jämn tillställning här ikväll och då är det bara att köra. 3.20x är ett fint odds. Tack Redbet!

Hämta hem din välkomstbonus hos 10Bet: 1000kr

10Bet bjuder på ett riktigt imponerande utbud, här hittar du odds på det mesta inom sportvärlden. Sidan är även helt på svenska för de som tycker det engelska språket är lite avskräckande. Dessutom bjuder de nya kunder på en bonus upp till 1000kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: X
Odds: 3.20
Bolag:
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming