Speltips 2/3: Manchester United – Watford

Ett United med självförtroende tar sig an mittenlaget Watford.

Twitter Facebook 

Vi bjuds ännu en gång på ett kalasodds hos Redbet och då gäller det bara att gå in och köra, ordentligt. Min sjuka form håller faktiskt i sig fortfarande vilket är riktigt kul, jag har nu satt 9 av 10 speltips och mycket talar för att jag når 10:e runt 23:00 ikväll.

Manchester United har fått en rejäl boost inom laget och segern mot Arsenal tyder på att man är med och slåss på allvar om Champions League-platserna. Man befinner sig nu endast tre poäng efter Manchester City, som dock spelat en match mindre. United har verkligen kommit igång på senare tid och smällt dit 11 mål på sina 3 senaste matcher, dock får man sätta dit ett litet frågetecken eftersom motståndet utöver Arsenal vart riktigt svagt. Men jag tror ändå dessa resultat betyder mycket, vinster och mål är alltid nyttigt, oavsett vilket fotbollslag det handlar om.

Watford har även de gjort det bra på senare tid, två vinster på de tre senaste matcherna är bra siffror för ett mittenlag men jag tror dessvärre inte de räcker till ikväll, speciellt på Old Trafford med ett United i storform. Ser man till inbördesmöten lagen emellan är United helt överlägsna, man har hittills spelat sex matcher mot varandra och United har vunnit samtliga.

Att United vinner är jag helt säker på och jag tror även de vinner med mer än ett mål. Jag lirar därför på United med -1 asian handicap, insatsen betalas tillbaka vid uddamålsseger för United. Grymt odds (2.14x)! Tack Redbet!

Hämta hem din välkomstbonus hos Mybet: 1000kr

Mybet bjuder på ett riktigt imponerande utbud. Här hittar du odds på det mesta inom sportvärlden. Dessutom bjuder de nya kunder på en bonus upp till 1000kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 2.14
Bolag:
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming