Speltips 1/3: Aston Villa – Everton

Everton har hake på Europa League-platserna och ska man nå hela vägen ska Aston Villa besegras.

Twitter Facebook 

Vid vinst har Everton endast fem poäng upp till den sista Europa League-platsen och det är just den man får sikta in sig på. Man har även chans att nå Europa League genom att ta sig hela vägen till final i FA-cupen och vinna den. Ligacupen har man redan åkt ut ur och därför finns inte chansen att nå Europa Leauge via den turneringen kvar.

Jag tror Everton går all in inför dagens match, man spelar inte i FA-cupen förrän om två veckor och har därför inget att förlora. Besegras Aston Villa ikväll är man både kvar och spelar om Europa League i ligan och i FA-cupen, det är en situation man vill befinna sig i.

Annars är Everton grymt starka just nu, man har vunnit fyra av sina fem senaste matcher, bland annat slog man Newcastle och Stoke med samma imponerande siffror, 3-0. Lukaku är även han i storform och nätar i princip i varje match, hela 16 mål har han gjort hittills i ligan.

Aston Villa ligger sist i tabellen och kommer även ligga där när vi sammanfattar säsongen 15/16. Aston Villa har helt enkelt varit usla säsongen igenom och förtjänar inte att spela i Premier League säsongen 16/17. Ser man till historiken lagen emellan ser man tydligt siffror som syftar på att Everton haft väldigt enkelt för Aston Villa de senaste åren, Everton har vunnit fyra av de senaste fem matcherna mot krislaget.

Den raka tvåan finns hos ComeOn till höga 1.80x, Everton ska bara vinna den här matchen. Tack ComeOn!

Hämta hem ett riskfritt spel: upp till 1000kr

Expekt bjuder nya kunder på ett riskfritt spel. Du behöver bara placera ditt första spel på valfri match upp till 1000kr – förlorar du betalas insatsen tillbaka.
Hämta ditt riskfria spel här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.80
Bolag:
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming