Speltips 4/3: Gent – Oud Heverlee

ComeOn bjuder oss på ett drömodds från Belgien.

Twitter Facebook 

Vi befinner oss i Belgien och i fokus är mötet mellan storlaget Gent och bottenlaget Oud Heverlee. Gent placerar sig på lika många poäng som ligaledaren Club Brugge, endast målskillnad skiljer lagen åt. Sex poäng bakom jagar Anderlecht och även om sex poäng kan verka mycket kan det svänga väldigt fort i fotbollen och därför är varje trepoängare oerhört viktig för Gent just nu. Samtidigt som man vill vinna ligan riskerar man att bli av med Champions League-platsen om nu Anderlecht lyckas gå om.

Full fokus är det enda som gäller för Gent och när Oud Heverlee gästar ska man väl ordna alla tre poängen tycker man. Oud är ligans sämsta bortalag samtidigt som man placerar sig nästsist i tabellen. Detta är en match Gent vinner i 9 utav 10 fall. Gent har vunnit 10 av 14 matcher på hemmaplan och är ligans nästbästa hemmalag.

Oud kräver ingen vidare presentation utan är ett av ligans sämsta lag, man har endast lyckats vinna en match på bortaplan den här säsongen och det är verkligen inte mycket som talar för att man kniper något poäng överhuvudtaget i den här matchen. Oud kommer att spela oerhört defensivt och försöka kontra men jag tror Gent redan i halvtid lyckas trycka dit ettan och utökar sedan i den andra.

Dessa lagen har drabbats samman elva gånger tidigare och Gent har lyckats vinna åtta av dessa matcher, tre har slutat oavgjort. Detta är siffror som visar hur överlägsna Gent är i det här mötet och på hemmaplan ska man lyckas vinna med mer än ett mål. Jag kommer att spela på hemmalaget med -1 asian handicap till skyhöga 1.80x hos ComeOn. Tack ComeOn!

Gå med Betsson och hämta hem din bonus: upp till 1000kr

Bli medlem hos ett av världens största spelbolag och hämta hem din välkomstbonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 1.80
Bolag:
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming