Speltips 4/12: Nice – Toulouse

PSG förlorade, Monaco vann – nu är det Nice tur att avverka sin match i den här omgången.

Twitter Facebook

Nice imponerar stort på mig och i den senaste omgången spelade man borta mot Guingamp vilket är en tuff match på förhand – det spelade ingen roll, utan Nice vann den också. Man har ett hyperintressant lag och har ett fint självförtroende just nu.

PSG tappade poäng igår och Monaco vann, det innebär att Nice vid vinst i den här matchen är serieledare igen så det bör inte vara några problem med motivationen hos spelarna.

Toulouse placerar sig på en åttonde plats i tabellen och gjort det hyfsat bra, men Nice är väldigt starka på hemmaplan med sina sex vinster på åtta försök. Och även om Nice kanske inte vinner Ligue 1 tror jag man går mot ett riktigt starkt år. Man var redan förra säsongen riktigt bra och den här säsongen är man ännu bättre.

PSG och Monaco är fortsatt större favoriter till ligaguldet men Nice är strax bakom, och ikväll går man upp i serieledning.

Jag tycker den raka ettan är oerhört intressant och testar den till fina 1,83 x insatsen hos ComeOn, som ger er 3000kr i välkomstbonus.

En av Sveriges populäraste casinobolag bjuder på en makalös bonus

SverigeKronan bjuder nya kunder på en makalös insättningsbonus – gör en insättning på 7500kr och få 15000kr att spela för, utöver detta får du även 690 free spins.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,83
Bolag: ComeOn (3000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming