Speltips 4/12: Lazio – Roma

Lazio – Roma! Vilken match – en superjämn sådan på förhand då det endast skiljer ett poäng lagen åt – vem drar det längsta strået?

Twitter Facebook

Både Lazio och Roma har gjort en fin säsong, mest sticker nog ändå Lazio ut eftersom att man är tillbaka i finrummet även om man placerar sig ett poäng bakom Roma. Vi förväntas oss ändå lite mer av Roma som ska vara med och utmana om ligatiteln – nu placerar man sig fyra poäng bakom i och med Juventus poängtapp förra helgen.

Detta är en oerhört viktig match för båda lagen, även om egentligen endast är i den femtonde omgången av Seria A står mycket på spel.

Tror vi får bevittna en jämn och tight match med mycket kamp, och det kommer att vara små marginaler som avgör det här mötet. Tycker Lazio ser lite starkare ut, man kommer dessutom att ha fansen på sin sida och det är en fördel som väger tungt i en sådan här match.

Roma släppte in två mål mot Pescara senast och höll på att tappa vinsten, tyckte det många gånger såg lite oroligt ut i backlinjen. Skärper man inte till sig kommer Lazio att utnyttja detta. Lazio trivs samtidigt bra på hemmaplan, man har endast förlorat en match, och vunnit fem av sju, samtidigt endast släppt in fem mål och det tyder på en bra defensiv.

Jag kommer att testa ettan här men försäkrar mig genom att spela dnb, insatsen betalas tillbaka vid ett oavgjort resultat. Spelet finns till fina 2,05 x insatsen hos Betsson, som ni får 1000kr i välkomstbonus av.

Betway har marknadens bredaste utbud – hämta din bonus och börja spela

Betway bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, dessutom med ett lågt omsättningskrav. Utöver det har Betway snabba utbelningar och marknadens bästa utbud.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 dnb
Odds: 2,05
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming