Speltips 4/12: Ajax – Groningen

Ajax fortsätter jakten på Feyenoord och nu är det endast målskillnad som skiljer lagen åt – plockar dom en enkel seger mot Groningen?

Twitter Facebook

Groningen placerar sig i mitten av tabellen samtidigt som Ajax placerar sig i topp – allt är som vanligt i den holländska ligan och detta är en match Ajax bör vinna i nio av tio gånger. Ajax gör det bra – som alltid – i den holländska ligan och vunnit tio av fjorton matcher den här säsongen, på hemmaplan snittar man fler än två mål per match och känslan säger att man stänker dit minst två baljor mot mittenlaget Groningen.

Ajax har ett oerhört intressant lag och det är grymt bra jobbat att man ständigt är uppe och slåss bland dom bästa, och verkligen utmanar om ligaguldet år efter år. Man släpper många bra spelare nästan varje säsong men får även in minst lika många.

Ajax behöver ingen vidare presentation, utan nu skiljer det som sagt endast målskillnad lagen åt i topp och jag tror inte Ajax tappar en sån här möjlighet – jag plockar därför ett spel från handikappmarknaden, -1 Ajax finns till fina 1,70 x insatsen hos Coolbet, spelbolaget bjuder nya kunder på 1500kr i välkomstbonus, de hämtar ni här.

Prova vår favorit BetHard – erbjuder marknadens högsta odds

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa BetHard.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 1,70
Bolag: Coolbet (1500kr bonus)
Spelstopp: 15:15
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming