Speltips 3/12: Barcelona – Real Madrid

El Clasico! Barcelona och Real Madrid drabbar samman i en hyperintressant match, rycker Real Madrid ifrån till nio poäng eller minskar Barcelona gapet till tre?

Twitter Facebook

Real Madrid placerar sig i topp av tabellen, sex poäng före Barcelona och detta innebär att pressen ligger hos hemmalaget. Barcelona måste vinna den här matchen, en förlust innebär i princip att Real Madrid vunnit ligan – vågar jag påstå, med tanke på att Real Madrid lirar på Santiago Bernabeu stadion nästa år.

Eftersom att förutsättningarna ser ut som dom gör tror jag vi får bevittna ett ganska försiktigt Barcelona, Barcelona kommer inte att ta allt för stora risker eftersom att man är väl medvetna om Real Madrids kontringsspel – det är Real Madrids styrka i den här matchen. Ronaldo verkar dessutom ha hittat målformen och stänker dit balja efter balja.

Förra säsongen vann lagen varsitt möte, dock krossade Barcelona Real Madrid på bortaplan, där en viss Iniesta fick stående ovationer av Real Madrid-klacken. Iniesta väntas dessutom vara tillbaka i den här matchen, oerhört viktigt för Barcelona.

Eftersom att pressen ligger på hemmalaget tror jag lite mer på bortalaget, Real Madrid kan försvara i 90 minuter och kommer att vara oerhört nöjda med ett oavgjort resultat. Dessutom får man tillbaka Casemiro från skada, en man som stärker den Real Madrids defensiv oerhört mycket.

Barcelona är favoriter, men inte så stora som spelbolagen påstår – Real Madrid är fortsatt obesegrade den här säsongen och det bekräftar att man är ett oerhört svårslaget lag – Barcelona har samtidigt haft stora problem i offensiven och inte alls gjort så många mål som man brukar.

Jag testar därför dubbelchansen i den här matchen, x2 finns till fina 1,95 x insatsen hos Betsson, som ni får 1000kr i välkomstbonus av.

Betway har marknadens bredaste utbud – hämta din bonus och börja spela

Betway bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, dessutom med ett lågt omsättningskrav. Utöver det har Betway snabba utbelningar och marknadens bästa utbud.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: x2
Odds: 1,95
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 16:15
TV: TV-tablå
Stream: Streaming