Speltips 3/12: Tottenham – Swansea

Lossnar det för Tottenham mot Swansea under lördagen?

Twitter Facebook

Tottenham var obesegrade fram tills förra omgången när man åkte på en förlust i Londonderby mot Chelsea, ett Chelsea som imponerar stort och placerar sig i topp av tabellen.

På hemmaplan är dock Tottenham fortsatt obesegrade och vunnit fyra av sex matcher, dessutom har man endast släppt in fyra mål vilket tyder på en solid backlinje – en backlinje jag tror Swansea kommer att ha stora problem med att ta sig förbi.

Swansea har stora problem och befinner sig i botten av tabellen, endast Sunderland är sämre. Swansea har endast plockat på sig nio poäng efter tretton omgångar och det ser verkligen inte ljust ut för Bradleys mannar.

Känslan säger att det lossnar för Tottenham i den här matchen – man måste komma igång med målskyttet och det är perfekt att möta ett lag som Swansea då – ett lag med stora problem i backlinjen, Hull är det enda laget som släppt in fler mål än Swansea.

Jag kommer därför att testa handikappspelet -1 här, det ger oss fina 1,85 x insatsen hos Mybet, som bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus.

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: uppåt mot 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym välkomstbonus – släng in en tusenlapp och få 2000kr att spela för.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 1,85
Bolag: Mybet (1000kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming