Speltips 3/12: Atletico Madrid – Espanyol

Utnyttjar Atletico Madrid att det är El Clasico och knappar in på dom två giganterna?

Twitter Facebook

Atletico Madrid spände musklerna ordentligt efter derbyförlusten mot Real Madrid och slog Osasuna i den senaste omgången med 3-0 på bortaplan. Under lördagen ställs man mot Espanyol som placerar sig på en tolfte plats i tabellen.

Den här matchen kommer Atletico Madrid att vinna, eftersom att det spelas El Clasico i samma omgång har Madrid-laget en chans att knappa in på Barcelona och Real Madrid – och det kommer man att göra. Espanyol har inte alls mycket att sätta emot samtidigt som Atletico Madrid väl är medvetna om att klubbar som Sevilla och Real Sociedad är riktigt bra i år, man måste vinna den här typen av matcher om man ska kunna hänga på de resterande klubbarna i toppen.

Atletico Madrid har inga tyngre skador utan truppen som är uttagen ska enkelt kunna lösa en seger i den här matchen. Känslan säger att Atletico Madrid stänker dit en balja i första halvlek och minst ett i den andra, därför kommer jag att testa spelet 1/1. Spelet finns till fina 1,76 x insatsen hos Unibet, ni får 1000kr i välkomstbonus av Unibet via oss – bonusen låser ni upp här.

Missa inte Coolbets julkalender – nya erbjudanden varje dag

Coolbet bjuder sina kunder på ett nytt erbjudande – varje dag – fram tills nyår! Missa inte detta, gå med spelbolaget och hämta dessutom hem din välkomstbonus, på upp till 1500kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1/1
Odds: 1,76
Bolag: Unibet (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming