Speltips 3/12: San José Sharks – Montreal Canadiens

Två av ligans bästa försvar möts i en toppmatch som förväntas bli målsnål.

Twitter Facebook

Detta är ett spel som i princip enbart kommer spelas med hänsyn till statistiken.

San José Sharks har i år varit i överlägsen stil spelat mest målsnåla matcher denna säsong. 2/18 matcher har gått över 5.5 mål! Alltså har cirka 89% av matcherna blivit under 5.5 mål. Martin Jones förväntas starta i kassen.

Montreal har också spelat mycket målsnåla matcher men är ändå långt efter i statistiken jämfört med Sharks. 12/19 matcher har gått under 5.5, alltså 63,2 %. Ser man dock till matcherna där Carey Price som är bekräftat till att starta så har stått, är siffran på under 5.5 runt 69%. Carey Price har utan tvekan varit NHLs bästa målvakt denna säsong och har ett GAA (insläppta mål per 60 minuter) på väldigt låga 1.68.

Detta är en toppmatch med två kandidater till bucklan denna säsong. Sådana matcher brukar bli målsnåla och med hänsyn till statistiken så värdera jag denna matchen att högst ha ett odds på 1.45. Men när Betsson erbjuder det fina oddset på 1.62 nappar jag direkt till en maxinsats.

Under 5,5 spelas till 1.62 hos Betsson, spelbolaget bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, de hämtar ni här.

Prova vår favorit BetHard – erbjuder marknadens högsta odds

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa BetHard.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Under 5,5
Odds: 1,62
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 04:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming