Speltips 2/12: Napoli – Inter

Napoli och Inter har stora problem just nu och behöver båda gå för tre poäng – det innebär att det kan bli en mycket underhållande match.

Twitter Facebook

Det här är en match som verkligen kan sluta hur som helst – spelar Inter som dom gjorde mot Fiorentina i första halvlek lär dom verkligen kunna utmana Napoli om tre poäng – samtidigt kan Napoli vakna till liv och spelar en helt otrolig fotboll på hemmaplan.

Faktum är dock att båda lagen inte är i sitt esse just nu, båda lagen har hamnat efter i toppstriden och placerar sig på sjunde- respektive åttondeplats i tabellen. Båda lagen är alltså i behov av tre poäng i den här matchen och kommer säkerligen att gå för det – Inter tror på vinst, det är jag säker på. Efter deras första halvlek mot Fiorentina är det bekräftat att dom kan, Napoli är Napoli, som jag nämnde tidigare, på hemmaplan spelar dom oerhört offensivt och det leder också till att det skapas ytor bakåt.

Jag tror därför på en del mål i den här matchen, minst tre baljor sätter lagen i nät den här kvällen, det blir i alla fall mitt spel, Mybet (1000kr bonus) har ställt ut 1,65 x insatsen på överspelet, det testar vi!

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: uppåt mot 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym välkomstbonus – släng in en tusenlapp och få 2000kr att spela för.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål i matchen
Odds: 1,65
Bolag: Mybet (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming