Speltips 2/12: Mainz – Bayern Munchen

Det har varit en del frågetecken runt Bayern Munchen de senate veckorna – spänner de musklerna mot Mainz och tystar kritikerna?

Twitter Facebook

Bayern Munchen har kritiserats mycket de senaste veckorna, speciellt med tanke på att man förlorade rivalmötet mot Dortmund och bara några dagar senare åkte på en förlust mot ryska Rostov i Champions League. Dock vann man sin senaste ligamatch mot Leverkusen efter en jämn och tight match – frågan är om det släpper lite för Bayern Munchen nu?

Kvalitén finns givetvis där, dock tror jag det handlat mycket om movationen hos spelarna och klubben, Bayern-spelarna gick själva ut och sa att man tycker det är kul med ett lag som utmanar som Leipzig, eftersom att man nu istället för att enbart motivera sig själva, kan bli motiverade av andra klubbar till att spela bättre.

Mainz har gjort det hyfsat bra den här säsongen, man placerar sig på en niondeplats i tabellen och vunnit fem av sina tolv spelade matcher, inga siffror som direkt sticker ut. Det som dock talar för Mainz här är att man vunnit tre raka matcher på hemmaplan, dock mot väldigt svagt motstånd, bland annat Ingolstadt och Freiburg.

Känslan säger att Bayern är några steg större, lyckas man motivera sig själva kan det bli en kross här. Bayern Munchen är nog sugna på att visa upp sig – tystar man kritikerna? Det tror jag.

Jag spelar därför på att Bayern Munchen vinner båda halvlekarna – känslan säger att dem rivstartar, vi får fina 1,90 x insatsen hos MrRingo för detta spelet, lås upp er välkomstbonus hos dom via den här länken.

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym välkomstbonus – hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2/2
Odds: 1,90
Bolag: MrRingo (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Streaming