Speltips 2/12: Nottingham Forest – Newcastle United

Det är två riktigt starka offensiver som drabbar samman under fredagskvällen – Newcastle gästar Nottingham Forest.

Twitter Facebook

Det är faktiskt dom två starkaste lagen, sett till offensiven som drabbar samman i den här matchen. Newcastle har gjort 36 mål den här säsongen samtidigt som Nottingham mäktat med 32. Värt att nämna dock, är att Nottingham placerar sig på en 17:e plats samtidigt som Newcastle toppar Championship. Oerhört konstigt kan tyckas men Nottingham har verligen haft problem i defensiven den här säsongen och nästan släppt in flest mål i ligan och detta tror jag kan innebära att vi får bevittna en oerhört trevlig match.

Newcastle kommer givetvis att gå för vinsten, det kommer dom att göra i samtliga matcher. Benitzen har verkligen fått ordning på laget och mycket tyder också på att dom spelar Premier League-fotboll nästa säsong. Nottingham kommer med största sannolikhet att försöka täppa till i defensiven, men Newcastle är Newcastle just nu och samtidigt är Nottingham som sagt oerhört svaga bakåt, och jag tror inte man vänder på den negativa trenden mot ett starkt Newcastle.

Mycket talar därför för att båda lagen lyckas göra mål här, Newcastle har förvisso en stark defensiv och inte släppt in många mål, men känslan säger att hemmalaget lyckas stänka dit en balja – båda lagen gör mål ger godkända 1,73 x insatsen hos Unibet och är värt en peng, ni får 1000kr i välkomstbonus av Unibet via oss – bonusen låser ni upp här.

Missa inte Coolbets julkalender – nya erbjudanden varje dag

Coolbet bjuder sina kunder på ett nytt erbjudande – varje dag – fram tills nyår! Missa inte detta, gå med spelbolaget och hämta dessutom hem din välkomstbonus, på upp till 1500kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Båda lagen att göra mål – Ja
Odds: 1,73
Bolag: Unibet (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming