Speltips 2/12: Washington Capitals – New York Islanders

Förra årets President Trophy vinnare tar inatt emot ligans sämsta bortalag, hemma i huvudstaden – detta ska i princip vara en ”Walk in the park”-seger för Capitals.

Twitter Facebook

Ett Washington Capitals som har börjat säsongen som förväntat och har ett facit på 13-6-2, ett poängsnitt som lag som fajtas om att vinna grundserien och president trophy brukar ha. Dock så ligger faktiskt både Rangers och Penguins  före Capitals som har ett par matcher mindre, men de ska fortfarande spela. På hemmaplan är Capitals riktigt starka och hade förra säsongen imponerande 29-8-4 och denna säsong starka 8-3-0.  Formen är relativt bra för Caps och på hemmaplan har de vunnit 4/5 senaste. Holtby förväntas starta i kassen och ända skadan är på T.J Oshie.

Om det något lag som har varit en besvikelse hittills denna säsong så är det New York Islanders. Förra tog de sig till kvartsfinal på flera decennier och man trodde att laget var på väg att etablera sig som ett topplag i NHL. Men tappen av Okposo och Nielsen har blivit större än förväntad. De fick in den rutinerade forwarden Andrew Ladd men han har rent ut sagt varit bedrövlig. Visserligen vann Islanders inatt hemma mot Penguins men det är också på hemmaplan de har plockat poäng denna säsong. På bortaplan har de endast 1 vinst och horribla 1-6-1 på bortaplan. Thomas Greiss förväntas starta och det är inga anmärkningsvärda skador i truppen.

Det är en match mellan toppen mot botten som ska bara sluta på ett sätt. Caps är i år flera klasser bättre än Islanders som dessutom är b2b.

Capitals FT spelas till oddset 1.78 hos Betsson, spelbolaget bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, de hämtar ni här.

Prova vår favorit BetHard – erbjuder marknadens högsta odds

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa BetHard.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.78
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 01:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming