Speltips 3/7: Frankrike – Island

Fortsätter Islands saga eller sätter Frankrike ner foten?

NYHET! Det välkäna casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Island slog alltså ut England i åttondelsfinalen och fortsätter att imponera i EM, det ska i princip vara omöjligt för ett land som Island att ta sig till kvartsfinal i ett EM men ändå fortsätter de motbevisa fotbollseuropa, kul!

Lagerbäck har verkligen fått ordning på organisationen i detta laget, Smarason som också vart med under Lagerbäck i detta Island berättar i Lundhs podcast hur mycket Lagerbäck verkligen fokuserar på organisationen i en trupp. Detta märks tydligt med Island, med en stark defensiv och en vilja, som inte är från den här planeten kan Island sätta skräck i varje lag i den här turneringen.

Frankrike å andra sidan hittar fördelen i truppen, Pogba, Griezmann, Payer, Giroud och Koscielny, detta är bara några få av lirarna i detta Frankrike och jämför man trupperna lagen emellan kan detta bara sluta på ett sätt, att Frankrike kör över Island. Men så kommer det inte att bli utan jag tror på ännu en jämn och tät match, Island kommer att gå för krysset i halvtid, precis som de brukar och satsa på kontringar, Frankrike kommer att gå framåt men samtidigt med en viss försiktighet.

Av den anledningen tror jag inte vi får bevittna en målglad tillställning utan jag tror på att Frankrike lyckas ta sig ur den här duellen som det vinnande laget och att man lycka slå Island med 1-0 eller 2-0. Jag spelar därför på att Frankrike vinner matchen och dessutom lyckas hålla nollan, Oddsautomaten (insättningsbonus 1200kr) ger oss fina 2.05x, polletterna in!

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Frankrike att vinna och hålla nollan
Odds: 2.05
Bolag: Oddsautomaten (hämta din 1200kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming