Speltips 2/7: Tyskland – Italien

Lyckas Italien få stopp på de regerande världsmästarna?

NYHET! Det välkäna casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Då var vi framme vid den tredje kvartsfinalen och den mellan Tyskland och Italien. Favoritskapet ligger hos Tyskland hos samtliga spelbolag, inte helt överraskande men… Jag tror faktiskt mer på en 50/50-duell här, Italien har överraskat positivt samtidigt som Tyskland inte riktigt nått upp till sin högsta nivå.

Det är speciellt defensiven som vart helt fenomenal hos italienarna, man har endast släppt in ett mål i  detta EM och då har man spelat mot bland annat Belgien och Spanien. Samtidigt som defensiven sitter, så har Italien fått ordning på anfallet och främst kontringsspelet, just där tror jag man kan straffa tyskarna. Tyskland kommer att ha ett större bollinnehav och då gäller det för Italien att ha tålamodet uppe och ta vara på sina chanser.

Som jag nämnde tidigare i inlägget så tror jag detta är en helt öppen match, Italien är nog det laget som överraskat mest, bortsett från Island självklart. Därför skickar jag in mina polletter på att Italien avancerar, 2.45x hos NordicBet (insättningsbonus 1000kr). Ett annat intressant spel är att Italien vinner matchen och lyckas hålla nollan, finns till höga 5.50x.

Lycka till!

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Italien att avancera
Odds: 2.45
Bolag: NordicBet (hämta din 1000kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming