Speltips 4/7: Djurgården – Groningen

Vi synar målspelet i en på förhand helt öppen match.

NYHET! Det välkäna casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

FC Groningen reser till Sverige för den årliga sommarmatchen på Stadion. Båda lagen är mitt inne i ett uppehåll där jag rankar Djurgården ett snäpp högre just nu. Anledningen är den att Djurgården befinner sig i en helt annan situation än den Groningen befinner sig i. Groningen har många veckor kvar till säsongen drar igång, detta är första samlingen efter uppehållet och det är många bitar som ska falla på plats innan man är redo. Djurgården å andra sidan är mer fokuserade och redan inlett sin säsong, man har ett grundspel och ska bara vidareutveckla sitt koncept.

Mycket talar för en ganska öppen match på Stadion ikväll, Groningen spelar utan press och lär se spelsugna ut, man kommer spela ett typiskt holländskt spel där man spelar en offensiv fotboll där defensiven inte prioriteras. Detta talar för mycket mål därför synar ö2,5 mål till godkända 1.70x hos Oddsautomaten (insättningsbonus 1200kr).

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Ö2,5 mål i matchen
Odds: 1.70
Bolag: Oddsautomaten (hämta din 1200kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming