Speltips 3/5: Bayern Munchen – Atletico Madrid

Det är nu det ska avgöras, vilket lag skickar vi vidare till finalen?

Twitter Facebook Bayern Munchen ska försöka göra det omöjliga mot Atletico Madrid under tisdagskvällen, vända ett 1-0-underläge. Atletico Madrid kan vara det svåraste laget i världen att göra mål på just nu, speciellt i sådana här lägen, när Atletico Madrid har en ledning att försvara.

Första mötet slutade som sagt med en 1-0-seger, fördel Atletico Madrid och i den matchen var det faktiskt Madrid-laget som stack ut. Man försvarade oerhört bra och gjorde samtidigt ett mål framåt och nu tror de flesta på att det är just Atletico Madrid som går vidare till final, jag höjer dock ett varningsfinger för Bayern Munchen.

Vi alla vet vad Bayern är kapabla till på hemmaplan, man är två helt olika lag beroende på var man spelar. Juventus-matchen är ett perfekt exempel som beskriver detta Bayern Munchen, man vände på ett 2-0-underläge till en semifinal plats i Champions Leauge och även om detta Atletico Madrid är bra på att försvara tror jag Bayern kan få bra utdelning, Bayern kommer att få rulla boll i 90 minuter och har man tålamod lär det dyka upp målchanser.

Bayern går aldrig mållösa på Allianz Arena

Atletico Madrid släppte in två mål på Camp Nou, på Allianz Arena är det mycket möjligt att samma scenario målas upp, för här går det undan. Precis som på Camp Nou lär det dyka upp målchanser, det är konsekvenserna man får ta när man låter det andra laget få hålla i boll och då lär det smälla en eller två gånger i alla fall.

Atletico Madrid har gjort en riktigt fin turnering men här tar det stopp, jag tror att Bayern löser biffen till lite mer än dubbla degen hos Betway (1000kr bonus). 

De har marknadens bästa välkomstbonus: 3000kr

ComeOn bjuder nya kunder på marknadens bästa välkomstbonus. Testa det populära spelbolaget direkt!
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Bayern Munchen att kvalificera sig
Odds: 2.10
Bolag: Betway (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming