Speltips 2/5: Chelsea – Tottenham

Testar ett lite högre odds i Tottenhams superviktiga match.

Twitter Facebook Tappar Tottenham poäng i den här matchen är Leicester Premier League-mästare, så är det faktiskt och personligen är jag fortfarande förvånad över att man faktiskt lyckats med detta, det är helt sjukt. Nog om Leicester, nu fokuserar vi på den här matchen, det är trots allt ett London-derby och en match som Tottenham måste vinna.

Även om Tottenham fortfarande har en chans på ligaguldet tror jag innerst inne att man gett upp hoppet, efter poängtappet mot West Bromwich förra veckan var det nog rätt många som var överens om att Leicester säkrat guldmedaljen, Leicester kommer inte att förlora resterande två matcher, det är jag säker på.

Chelsea vill avsluta säsongen fint och på senare tid har man sett betydligt vassare ut, Hazard är på gång och man har plockat på sig en del poäng. Tottenham är det bättre laget just nu men att spela på bortaplan mot ett Chelsea är aldrig en lätt uppgift, speciellt med tanke på poängtappet i förra veckan, frågan är hur mycket spelarna tror på guldet och frågan är om de inte tappat hoppet helt nu.

Ett hyperintressant odds

Mycket tyder på att det blir en jämn match och det tror jag mycket starkt på. Förutsättningarna talar för detta, Tottenham vill vara kvar i titelracet så länge som möjligt och Chelsea kommer att vilja förstöra festen för Tottenham, det vet vi, det är deras morot.

Vi kommer med all säkerhet få se ett ganska försiktigt Tottenham, Chelsea kommer att se lite annorlunda ut, man spelar utan press och har därför inte mycket att oroa sig över. Krysset i halvtid lockar här men jag väljer att gå ytterligare ett steg och köra på att även matchen slutar oavgjort, alltså att det blir kryss i halvtid och fulltid, detta ger oss höga 6.00x hos Betway (1000kr bonus), ett hyperintressant odds om ni frågar mig och är därför värt en liten slant.

De har marknadens bästa välkomstbonus: 3000kr

ComeOn bjuder nya kunder på marknadens bästa välkomstbonus. Testa det populära spelbolaget direkt!
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Oavgjort i halvtid och fulltid
Odds: 6.00
Bolag: Betway (1000kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming