Speltips 1/5: Manchester United – Leicester City

Leicester kan säkra ligatiteln vid vinst. Frågan som uppstår är, klarar man av trycket?

Twitter Facebook 

Leicester City har gjort en sensationell säsong, och nu med tre matcher kvar är man riktigt nära. Vinst här så har man säkrat guldet, och det vore perfekt att göra det på Old Trafford. 

Manchester United har hittat formen och ynglingen Rashford har verkligen imponerat på anfallet i Wayne Rooneys frånvaro. 

Det kommer att bli en riktig intressant match att följa, en rysare med andra ord. ingen av lagen har råd att förlora. United måste vinna för att hänga med i toppen i jakten på den fjärde platsen som betyder Champions League kvalplats. Medans Leicester är så nära nu, man har presterat i match efter match och nu behöver de spela ut hela sitt register och säkra guldet på självaste Old Trafford mot Manchester United. 

Leicester kommer till denna matchen med självförtroende på topp. Riyad Mahrez blev utsedd till Premier Leagues bästa spelare i veckan. Man kommer taggade till denna match och kommer att visa för alla att man verkligen förtjänar titeln och kan slå alla lag. Dessutom får vi hela 3.90 gånger pengarna på bortalaget. Leicester vinner här och gör sin perfekta säsong ännu mer perfekt.

Testa PokerStars helt egna Sportsbook: BetStars!

BetStars betar sig sakta men säkert in på den stora Sportsbook-marknaden, med riktigt schyssta odds och en riktigt snygg layout konkurrerar man mot de allra största. Testa på redan idag!
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 3.90
Bolag: Unibet (1000kr bonus)
Spelstopp: 15:05
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming