Speltips 4/5: Real Madrid – Manchester City

Real Madrid är stora favoriter hos spelbolagen och det med rätta.

Twitter Facebook 

Dessa lagen behöver ingen vidare presentation utan vi alla känner till deras kvalitéer, Real Madrid kör som vanligt på i ligan och är inne i en riktigt fin period, man är just nu uppe i tio raka segrar i ligan och befinner sig endast en poäng bakom Barcelona och Atletico Madrid.

Manchester City kommer med största sannolikhet att klara av att knipa en fjärdeplats i ligan vilket innebär Champions League-spel för Pep Guardiola nästa säsong.

Fokus på den här matchen nu och givetvis har jag grävt fram ett speltips, den här gången nästan till dubbla degen.

Real Madrid någon klass högre

Allt stämmer i Madrid-klubben just nu och det är därför svårt att se City på något sätt klara av den här uppgiften. Sett till trupp ska givetvis City ha en chans, man har ett riktigt bra lag men jag känner ändå att man är någon eller några klasser under Real Madrid.

Jag är helt säker på att Real Madrid lyckas ta sig till final och detta med klass, den raka ettan är något lag, därför testar jag -1 asian handicap på Real Madrid, detta ger fina 1.95 hos 10Bet (unik 1000kr bonus).

Öppna ett konto hos Betway och hämta hem din välkomstbonus: 1000kr

Betway har en riktigt schysst layout som gör så att du enkelt hittar runt på sajten, en oerhört användarvänlig hemsida. Skapa ett konto hos de nu och hämta hem din bonus på upp till 1000kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 1.95
Bolag: 10Bet (unik 1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming