Speltips 31/8: Varbergs BoIS – Örgryte IS

Vi fortsätter att gå emot formsvaga Varberg när spelbolagen fortsatt bjuder på fina odds.

NYHET! Det välkäna casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Varbergs BoIS är nu uppe i sex raka matcher utan en seger och lägg där till fem raka förluster. Senast Varberg gjorde mål var i förlustmatchen mot GAIS, den 27 juli. Trots alla dessa siffror har Örgryte ett odds på kring 2,70x hos samtliga bolag, Örgryte som dessutom placerar sig på platsen ovanför Varberg. Men visst, det är Superettan och jag har en viss förståelse för oddset men samtidigt ser jag detta som en möjlighet – Varberg är helt under isen just nu och självförtroendet finns inte där.

Örgryte vann dessutom sin senaste match mot Ljungskile med 3-1, i matchen innan spelade man till sig ett oavgjort resultat mot formstarka GAIS och Örgryte känns mycket mer ”på gång” än Varberg, Varberg verkar redan ha avslutat säsongen. Något som även talar för spelet jag tänker presentera är att Örgryte faktiskt är det femte bästa laget på bortaplan den här säsongen.

Trots allt detta håller jag mig faktiskt borta från den raka tvåan, jag är lite rädd för att spela på bortalag i Superetta men spelet X2 är oerhört intressant här, det kan man enkelt kombinera med ett annat spel och köra en dubbel, eller eventuellt en trippel.

Vi får klart godkända 1,56 x insatsen för detta spelet hos Unibet (insättningsbonus 1000kr), taget alla dagar i veckan.

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: x2
Odds: 1,56
Bolag: Unibet (hämta din 1000kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming