Speltips 31/8: Turkiet – Ryssland

Vi väljer sida i den här intressanta bataljen mellan Turkiet och Ryssland.

Nyhet! Det välkända casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Ryssland var en flopp i EM och åkte ut ur gruppen med endast ett ihopspelat poäng. Den poängen lyckades man plocka i matchen mot England efter ett sent mål i 90:e minuten. Utöver detta visade man inte prov på något vill jag påstå, man spelade oerhört dåligt och såg väldigt fantasilösa ut i sitt spel.

Turkiet hamnade i en oerhört tuff grupp med Spanien, Kroatien och Tjeckien, man lyckades plocka med sig tre poäng ur den gruppen efter en vinst mot Tjeckien men åkte dessvärre ut ändå. Turkiet har ett lite mer intressant landslag tycker jag, man har ett mer intressant spelarmaterial med spelare som Hakan Çalhanoğlu, Topal och Sahin från Dortmund. Arda kommer dock inte att spela, men man har som sagt fortfarande ett oerhört starkt lag.

Det känns som att Ryssland är lite på väg ner och även om Turkiets formkurva inte pekat spikrakt uppåt känns de som det vassare laget. Dessutom lirar de på hemmaplan och här har man ett grymt publikstöd. Dock väljer jag att inte gå in på den raka ettan här utan försäkrar mig genom att spela, 1 dnb, insatsen betalas tillbaka vid ett oavgjort resultat, spelet placerar jag hos Betstars (spela för 50kr – få 200kr).

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (insatsen tillbaka vid oavgjort)
Odds: 1,75
bolag: BetStars (spela för 50kr – få 200kr)
Spelstopp: 20:15
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming