Speltips 1/9: Belgien – Spanien

Även om detta endast är en landskamp tror jag vi kan förvänta oss mycket bra fotboll från både Belgiens och Spaniens sida.

Gå med världens största spelbolag och hämta din 1000kr bonus. Bet365 erbjuder även gratis stream till de flesta matcherna. Öppna ditt konto här.

Twitter Facebook

Spanien känns lite på väg ner just nu tycker jag, jag tycker Belgien har ett betydligt mer intressant landslag och mycket mer intressanta spelare för den delen också och känns också lite vassare just nu. I EM åkte man dock ut mot Wales men det känns också som att det är just en sak som fattas, och det är tid. De kommer att så småningom växa in i uppgiften, de är verkligen ett av de bästa landslagen i världen men är fortfarande lite fräscha.

Men detta är en process som fortfarande är igång, man blir bättre och bättre för varje år som går och jag tror man faktiskt har nått den punkten där man faktiskt ska anses som ett av de vassaste lagen just nu. Mot Spanien ska man ha en stor chans att vinna mot och när vi får ett sånt fint odds på Belgien är det bara att köra tycker jag.

Visst, Spanien är inte alls dåliga men jag tycker de har vart lite anonyma den senaste tiden, de imponerar direkt inte och då är chansen stor att Belgien vinner en sådan här match.

Ettan finns till skyhöga 2,85 x insatsen hos Coolbet (välkomstbonus: 1500kr).

Ladda upp spelkassan inför säsongen hos LeoVegas – 1000kr i insättningsbonus

Nu när alla ligor drar igång igen är det dags att ladda upp spelkassan! Gör detta hos LeoVegas som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,85
Bolag: Coolbet (välkomstbonus: 1500kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming