Speltips 1/9: Holland – Grekland

Holland är ute efter revansch efter att ha missat EM i Frankrike.

Nyhet! Det välkända casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Alla vid nog vid det här laget att Holland missade EM i sommar och då kan vi med stor säkerhet dra slutsatsen att de är riktigt revanschsugna, Holland har ett bra lag och har en stor chans till att gå vidare från gruppen. Den här matchen kommer att vara ett litet test för Holland, man har visat svaga resultat den senaste tiden och varje match kommer att vara viktig för den här gruppen, en vinst krävs nu för att självförtroendet ska komma tillbaka.

Greklands landslag har varit sämre ett bra tag nu, efter EM 2004 har det endast gått neråt och nu förlorar Grekland mot lag som Färöarna till och med. Grekland känns helt iskalla just nu och spelarmaterialet är heller inte för den delen intressant. Utan detta är mer eller mindre en match där Holland ställs i fokus, Grekland är endast en motståndare.

Jag tror starkt på att detta Holland nu skärper till sig ordentligt och slår Grekland med minst två bollar, det är inte endast en träningsmatch, Holland måste visa att de är att räkna med och chansen är här nu – mot Grekland.

Holland -1 handikapp ger höga 2,45 x insatsen hos Betsson (insättningsbonus: 1000kr), taget!

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 2,45
bolag: Betsson (insättningsbonus: 1000kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming