Speltips 1/9: Ecuador – Brasilien

Det vankas VM-kval i Sydamerika och guldmedaljören i OS, Brasilien reser västerut för att spela mot formstarka Ecuador.

Nyhet! Det välkända casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Brasilien har blivit hyllade och kritiserade den senaste tiden, efter en svag inledning i OS blev man rejält kritiserade, med all rätt tycker jag, man spelade oerhört fantasilöst och skapade alldeles för lite sett till spelarmaterialet man har. Dock lyckades man till slut vinna OS, något detta landslaget verkligen behövde. I VM-kvalet har det också sett oerhört tungt ut, efter sex spelade omgångar placerar man sig utanför de platserna som innebär VM-spel 2018, mer specifikt placerar man sig på en sjätte plats. Detta är absolut inget som accepteras hemma i Brasilien och med största sannolikhet missar man inte VM heller – dags att skärpa till sig?

Ecuador har å andra sidan inlett detta VM-kvalet starkt och vunnit fyra av sex matcher, detta har resulterat i en andra plats strax bakom gruppledaren Uruguay. Senast förlorade man dock mot Colombia med 3-1 och när den smällen väl kommer brukar de lite sämre lagen återgå till att spela som de brukar, hypen lägger sig en aning och det återgår till det normala.

Hos spelbolagen står Ecuador som knappa favoriter, detta är något gynnar som Brasilien. Med en stark avslutning i OS och med självförtroendet på topp reser man till Ecuador för att knipa de tre poängen man så mycket behöver, detta tror jag de kan ordna men den raka tvåan håller jag mig ändå borta ifrån – istället försäkrar jag mig genom att spela på Brasilien dnb, det innebär att insatsen betalas tillbaka vid ett oavgjort resultat, spelet hittar ni hos ComeOn (Sveriges bästa bonus: 3000kr) till fina 2,00 x insatsen.

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (insatsen tillbaka vid oavgjort)
Odds: 2,00
bolag: ComeOn (Sveriges bästa bonus: 3000kr)
Spelstopp: 23:00
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming