Speltips 2/9: Portugal U21 – Israel U21

Ett helt överlägset Portugal är i princip redan klara för EM – lär dock vinna den här matchen ganska enkelt också.

Nyhet! Det välkända casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Portugal har snittat fyra mål per match hittills i gruppspelet och frågan är om något lag verkligen kan hota detta gäng, man har endast släppt in ett mål efter sex matcher och fortsätter meja ner sina motståndare – en efter en.

Efter sex spelade omgångar har man alltså 18 poäng, 6 poäng ner till Albanien, som dessutom spelat två matcher ner. Portugal är helt enkelt överlägsna och är ett av de bästa U21-lagen i världen just nu, man spelar en otrolig fotboll där man verkligen hittat balansen mellan försvar och anfall.

Israel krigar på i gruppspelet och har en chans till att nå EM, vinner man mot Portugal klättrar man till en andra plats, men dessvärre tror jag det är en alldeles för tuff uppgift. Ett avslappnat Portugal är inte att leka med, och i U21-gängen vill alla visa framfötterna – därför lär Portugal vara 100% fokuserade även om man i princip redan är vidare.

Eftersom att Portugal hittills vunnit i princip varje match med 4-0, tycker jag -2 handikapp-spelet är bra här, finns till höga 2,30 x insatsen hos ComeOn (Sveriges bästa bonus: 3000kr).

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-2 handikapp)
Odds: 2,30
bolag: ComeOn (Sveriges bästa bonus: 3000kr)
Spelstopp: 18:15
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming