Speltips 2/9: Sevilla Atletico – UCAM Murcia

Sevilla Atletico har efter två omgångar redan bjudit på två svängiga matcher, gjort fyra mål framåt men också släppt in fyra bakåt – överspelet intressant.

Nyhet! Det välkända casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Spanska andraligan brukar oftast vara en riktigt underhållande liga som bjuder på mycket mål. Vi bjuds ofta på riktigt svängiga matcher med röda kort och resultat som 2-2. Dessutom är Sevilla Atletico lite som Sevilla i högsta ligan, man gör mycket mål men släpper också in ett par kassar.

Sevilla Atleticos första match slutade 3-3 mot Girona och matchen efter slutade 1-1 mot Tenerife. Mot Murcia kommer man att gå för tre poäng i och med två raka kryss, det lär öppna upp matchbilden rejält och chansen till att vi får bevittna en målglad tillställning blir större i och med Sevillas svaga försvar.

Murcias matcher har även de bjudit på mycket mål så här inledningsvis, sex mål har det blivit i de två inledande matcherna och det känns som att Murcia också kommer att gå för tre poäng här, med tanke på att de båda lagen är nykomlingar.

Spelbolagen tror på en målsnål tillställning, oddssättningen är tydlig – men jag testar att gå emot.

Jag tycker överspelet är intressant, 2,37 x insatsen hos Betsson (insättningsbonus: 1000kr).

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål i matchen
Odds: 2,37
bolag: Betsson (insättningsbonus: 1000kr)
Spelstopp: 20:00
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming