Speltips 3/9: Bolton – Southend

Toppen mot botten när formsvaga Southend reser till Bolton.

Nyhet! Det välkända casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

League 1 fortsätter bjuda på fina odds och den här gången tycker jag den raka ettan är oerhört intressant här. Bolton toppar League 1 med 13 ihopspelade poäng efter 5 spelade omgångar, man har med andra ord öppnat oerhört starkt och mycket tyder på att man spelar i Championship nästa år.

Southend har samtidigt inlett oerhört svagt, man placerar sig på en 18:e plats och förlorat tre av sina fem spelade matcher. Southend har inte direkt haft problem med att göra mål utan det är främst försvaret som vart lite svagt, detta är något jag tror Bolton kan utnyttja.

Jag har tidigare skrivit att detta känns som Boltons år, det är nu deras resa tillbaka till Premier League börjar och första steget är att vinna den här ligan – vilket jag tror de lyckas med.

Här tycker jag det ska skilja någon nivå mellan lagen, Bolton har övertygat mycket mer än Southend och spelar dessutom på hemmaplan, given etta. Betsson (insättningsbonus: 1000krger oss höga 1,74 x insatsen, där placerar vi spelet.

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,74
bolag: Betsson (insättningsbonus: 1000kr)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming