Speltips 31/8: Tyskland – Finland

Finland reser till Mönchengladbach i Tyskland för att försöka rubba det stjärnspäckade landslaget.

Gå med världens största spelbolag och hämta din 1000kr bonus. Bet365 erbjuder även gratis stream till de flesta matcherna. Öppna ditt konto här.

Twitter Facebook

Dessa träningslandskamper, förvisso får vi se stjärnspäckade landslag men det är inte mycket annat som lockar. Tyskland gör inga undantag den här gången utan samlar sitt bästa möjliga landslag, spelare som Özil, Götze och Neuer finns tillgängliga och frågan är om Finland har någon chans här, Tyskland kommer att spela mot Tjeckien till helgen och givetvis är det den matchen som är i huvudfokus, dock tror jag fortfarande vi får bevittna ett överlägset Tyskland under onsdagskvällen.

Lagen behöver ingen vidare presentation utan ni känner nog redan till Tysklands landslag, samtliga världsklass vill jag påstå. Finland har en ganska svag trupp, Pukki sticker ut lite som till vardags spelar i Bröndby men annars finns inte mycket att lyfta fram.

Detta lär bli en ensidig historia och Tyskland bör vinna med några kassar, jag har kikat närmre på målmarknaden och mer specifikt spelet, Tyskland över 2,5 mål i matchen, här bjuds vi på ett riktigt fint odds hos Coolbet (välkomstbonus: 1500kr).

Ladda upp spelkassan inför säsongen hos LeoVegas – 1000kr i insättningsbonus

Nu när alla ligor drar igång igen är det dags att ladda upp spelkassan! Gör detta hos LeoVegas som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Tyskland över 2,5 mål i matchen
Odds: 1,85
Bolag: Coolbet (välkomstbonus: 1500kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming