Speltips 31/10: Stoke – Swansea

Formstarkt mot formsvagt under måndagen när Swansea gästar Stoke.

Twitter Facebook

Stoke fick en svag start på säsongen men verkar nu äntligen vara på gång, man har radat upp två raka segrar, båda med 2-0 och oerhört viktigt är att Shaqiri kommit igång med målskyttet. Innan dessa två matcher gick man sju raka matcher utan att plocka en enda vinst.

Swansea har precis som Stoke fått en usel start på säsongen men till skillnad från Stoke har det ännu inte börjat se bättre ut, man spelade 0-0 mot Watford på hemmaplan i förra veckan, ett resultat som oroar Swansea-fansen.

Det skiljer endast fyra poäng mellan Stoke och Swansea just nu men jag ser betyligt ljusare på Stokes framtid, man har ett par riktigt tunga pjäser att plocka fram, Joe Allen, Shaqiri, Bony och Arnautovic är fyra klasspelare som besitter en enorm kvalité och med tiden kommer de att göra det riktigt bra där framme.

Jag tror starkt på Stoke i den här matchen, man har två raka segrar i ryggsäcken, något som jag tror blir avgörande här, ett formstarkt Stoke är aldrig roligt att möta. Jag spelar på den raka ettan till fina 2,04 x insatsen hos SuperLennysom dessutom bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, den hämtar ni här.

Sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta en unik välkomstbonus? Gå med 888sport!

888sport har länge varit en aktör på den svenska marknaden och uppskattas främst för sin enkla design och sitt breda utbud. Dessutom har de marknadens mest unika välkomstbonus, trippla vinsten på ditt första spel.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,04
Bolag: SuperLenny (1000kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming