Speltips 1/11: Besiktas – Napoli

Besiktas och Napoli bjöd på en oerhört underhållande match för två veckor sedan – blir det en repris på det under tisdagen?

Twitter Facebook

Besiktas slog förvånansvärt Napoli på bortaplan med 3-2 efter en kanonmatch, kanske den mest underhållande matchen under den onsdagen. Och jag tror starkt på ännu en fin fotbollsmatch, båda lagen har stor chans att nå åttondelsfinalen och det lär synas i den här matchen.

Besiktas är starka på hemmaplan och blir bara bättre ju längre in vi kommer på säsongen, Napoli har samtidigt börjat vinna matcher igen, efter en svag period för några veckor sedan. Dock ser det inte allt för stabilt ut i försvaret hos italienarna, man släpper in alldeles för många onödiga mål och det fick vi verkligen bekräftat i matchen mot Besiktas för två veckor sedan.

Besiktas har en grym statistik här på Vodafone Arena, på sina senaste fyra matcher har man stänkt dit tolv baljor i ligaspelet, i Champions League har man hittills gjort fem mål på tre matcher och siffrorna bekräftar verkligen deras grymma offensiv.

Det är alltså två oerhört målfarliga lag som drabbas samman under tisdagskvällen, senast ledde det till fem mål och den här gången tror jag på minst tre, över 2,5 mål i matchen ger fina 1,85 x insatsen hos Coolbet, spelbolaget bjuder dessutom nya kunder på 1500kr i välkomstbonus, den hämtar ni här.

Släng in 3000kr – få 3000kr extra att spela för – hos storväxande ComeOn

ComeOn bjuder nya kunder på Sveriges bästa insättningsbonus – släng in uppåt mot 3000kr och dubbla din första insättning.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål i matchen
Odds: 1,85
Bolag: Coolbet (välkomstbonus: 1500kr)
Spelstopp: 18:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming