Speltips 31/10: Dagens säkraste dubbel till 1,99 x insatsen

Gårdagens dubbel sprack i och med Bilbaos poängtapp mot Osasuna – nya tag under måndagen där vi hämtar spel från Spanien och Allsvenskan.

Twitter Facebook

Örebro och Östersund drabbar samman i en betydelselös match, både Örebro och Östersund kan som bäst nå en femte plats vilket kanske är en liten morot trots allt. Grunden till detta spelet är Östersunds oerhört stora skillnad när det kommer till spel på hemmaplan och bortaplan. På hemmaplan målar man upp fantastiska resultat, på bortaplan har man endast lyckats vinna två av fjorton matcher – något som gör de till det näst sämsta laget på bortaplan i Allsvenskan så här långt.

Örebro har samtidigt endast förlorat tre av fjorton matcher på Behrn Arena, oerhört tydliga siffror som endast tyder på en sak, Örebro lär inte förlora den här matchen, därför blir mitt spel här 1x.

Andra matchen jag tittat närmre på är matchen mellan Deportivo La Coruna och Valencia. Valencia är äntligen på uppgång igen, man förlorade förvisso mot Barcelona för en vecka sedan men var verkligen med i den matchen, Messi avgjorde på straff i den 93:e matchminuten. Innan dess hade man radat upp tre raka segrar.

Valencia fick en tuff start på säsongen men har de senaste veckorna visat upp den oerhört höga kvalitén som finns i laget, man spelade riktigt bra mot Barcelona och borde fått med sig en poäng i alla fall. Under måndagen reser man till Galicien och här siktar man på tre poäng. Deportivo föll senast mot Celta Vigo med 4-1 och visade upp ett riktigt darrigt försvarsspel, detta är något jag tror Valencia kan utnyttja. Mitt spel blir x2 i den här matchen och dessa två spelen ger oss ett sammanlagt odds på 1,99 x insatsen hos BetStarsspelbolaget bjuder nya kunder på 200kr i gratisspel som välkomstbonus, de hämtar ni här.

Oddsautomaten ger nya kunder uppåt mot 1200kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett av Sveriges snabbast växande spelbolag och dessutom hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1200kr? Då tycker vi du ska testa Oddsautomaten.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Örebro 1x & Valencia x2
Odds: 1,99
Bolag: BetStars (200kr i gratisspel)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Strömma: Streaming