Speltips 30/8: Trelleborg – IK Frej

Det är ett par riktigt taskiga dagar här framöver, utbudet är oerhört tunt och man får verkligen leta för att hitta något intressant.

Gå med världens största spelbolag och hämta din 1000kr bonus. Bet365 erbjuder även gratis stream till de flesta matcherna. Öppna ditt konto här.

Twitter Facebook

Det var längesen Trelleborg var med och fightades om de allsvenska platserna, nu är man äntligen med i toppstriden och vid vinst här ikväll kan man placera sig sex poäng bakom Dalkurd, som just nu befinner sig på en kvalplats. Trelleborg är fortfarande obesegrade på hemmaplan och har endast släppt in fem mål på tio matcher, endast Halmstad är bättre där.

Detta är statistik som talar för en målsnål match, man vinner oftast med uddamålet på hemmaplan. Lyckas man inte skapa så värst mycket i matcherna, spelar man till sig ett oavgjort resultat istället, lite så fungerar Trelleborg.

Frej har samtidigt endast vunnit en match på bortaplan den här säsongen och endast gjort nio mål, därför tror jag detta kan vara en riktig trevlig uppgift för Trelleborgs backlinje, nolla Frej och smälla dit en balja är inget omöjligt scenario här.

Att Trelleborg vinner och håller nollan ger 3,10 x insatsen hos Bet365 (välkomstbonus: 1000kr).

Ladda upp spelkassan inför säsongen hos LeoVegas – 1000kr i insättningsbonus

Nu när alla ligor drar igång igen är det dags att ladda upp spelkassan! Gör detta hos LeoVegas som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 & båda lagen gör inte mål
Odds: 3,10
Bolag: Bet365 (välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming