Speltips 30/8: Bolton – Everton U23

Jag har plockat fram ett speltips från EFL, en turnering där lagen från League 1 & 2 gör upp, utöver detta får även 16 PL-klubbar skicka dit sina B-lag.

Gå med världens största spelbolag och hämta din 1000kr bonus. Bet365 erbjuder även gratis stream till de flesta matcherna. Öppna ditt konto här.

Twitter Facebook

Tisdagen bjuder inte på några höjdarmatcher direkt utan ibland är det så att man får leta en stund innan man hittar något intressant, detta har jag fått göra och det hela slutar med att jag plockar ett spel från EFL-Trophy. Det är en lite mindre attraktiv turnering för oss hemma i Sverige men för lagen som är med, är det en prestigefylld turnering.

Bolton har ramlat ner från Premier League till League 1 på bara några år men har nu, verkligen planer på att komma tillbaka. Man placerar sig högst upp i tabellen i League 1 och har äntligen fått en bra start på säsongen – något som inte tidigare har hänt. Jag tror man även är sugna på att tvåla dit lagen i EFL, att man är sugna på att visa resterande klubbar att man inlett sin resa på väg tillbaka till finrummet.

Boltons motståndare under tisdagskvällen är Evertons U23-lag, Evertons A-lag spelar förvisso i Premier League men det är ett jävla steg ner till U23-laget, Coolbets 1×2-rad ser ut som följande: 1,85 – 3,40 – 3,75, oddssättningen bekräftar kvalitetsskillnaden här och då tycker jag fortfarande Bolton borde stå i runt 1,70x. Bolton är formstarka, spelar på hemmaplan och har ett bättre lag än Everton U23, tänk även på att Everton endast har juniorer här och även att de bästa juniorerna är med i A-truppen, det är alltså ett ganska oprövat lag (ungdomslagen brukar byta ut spelare varje år) som ställs mot ett Bolton som hittat rätt den här säsongen.

Jag tycker ettan är oerhört intressant här och slänger in en slant på den hos Coolbet (välkomstbonus: 1500kr).

Ladda upp spelkassan inför säsongen hos LeoVegas – 1000kr i insättningsbonus

Nu när alla ligor drar igång igen är det dags att ladda upp spelkassan! Gör detta hos LeoVegas som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,85
Bolag: Coolbet (välkomstbonus: 1500kr)
Spelstopp: 20:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming