Speltips 29/8: Sirius – GAIS

Sirius fortsätter gå bra i Superettan och har vart oerhört stabila på hemmaplan – kan vi fortsatt lita på de?

Gå med världens största spelbolag och hämta din 1000kr bonus. Bet365 erbjuder även gratis stream till de flesta matcherna. Öppna ditt konto här.

Twitter Facebook

Sirius har visat fotbollssverige att man är att lita på – nu med en förstaplacering och en Allsvensk-plats inom räckhåll. Dessutom spelar man en grym fotboll på hemmaplan i Uppsala och här är man i princip oslagbara. Man har vunnit åtta av sina tio spelade matcher här och snittar 2,5 mål i snitt per match. Det är oerhört fina siffror för att vara ett lag i Superettan.

GAIS är också med i toppstriden med en femteplacering och precis som Sirius, har de imponerat stort på hemmaplan, dock har man stora problem på bortaplan och endast vunnit en match på resande fot. Där hittar vi den största skillnaden, och detta ska vi utnyttja.

Allt är verkligen frid och fröjd i Sirius och de hyllas från alla hörn i Sverige, med all rätta. Och de kan även hantera detta, de når verkligen upp till förväntningarna i varje match och fortsätter prestera, det ska mycket till om man missar avancemang upp till Allsvenskan.

Jag tycker GAIS gjort det riktigt bra den här säsongen men dessvärre tror jag inte de räcker till i den här matchen, jag tror bortaplansspöket fortsätter spöka och att Sirius fortsätter vinna på hemmaplan. Att Sirius vinner med minst två mål ger oss fina 2,40 x insatsen hos Coolbet (välkomstbonus: 1500kr).

Ladda upp spelkassan inför säsongen hos LeoVegas – 1000kr i insättningsbonus

Nu när alla ligor drar igång igen är det dags att ladda upp spelkassan! Gör detta hos LeoVegas som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 2,40
Bolag: Coolbet (välkomstbonus: 1500kr)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming