Speltips 29/8: Sochaux – Brest

Både Sochaux och Brest har inlett säsongen starkt och placerar högt upp i tabellen. Kan vi förvänta oss ett jämnt möte?

Nyhet! Det välkända casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Alla som är insatta inom bettingbranschen är införstådda med att ett oavgjort resultat brukar ge ett odds på omkring 3,40-3,60 x insatsen, detta är ett snitt i nästan samtliga ligor, givetvis beroende lite på vilka lag som mötts osv men åter igen – detta är ett snitt.

Alla som följt Ligue 2, franska andraligan är säkert också medvetna om att det väldigt ofta blir oavgjort, nästan hälften av matcherna i varje omgång slutar oavgjort. Spelbolagen har fångat upp detta och allt som oftast har vi ett lägre odds på krysset i den ligan, ligger oftast på runt 3,00 x insatsen. Med den här introduktionen i ryggsäcken fortsätter vi till själva speltipset.

Sochaux och Brest har inlett säsongen oerhört bra, efter fyra matcher har man ännu inte förlorat och Brest placerar sig till och med på en första plats, Sochaux på en sjunde, med två poäng färre. Dock har Sochaux hemmaplansfördel och det väger tungt, dock har Sochaux spelat två oavgjorda resultat på hemmaplan och ännu inte vunnit och under måndagskvällen väntar tufft motstånd – högst troligt nöjer sig båda lagen här med ett oavgjort resultat.

Mycket tyder på en jämn kamp och jag kan därför inte låta bli att slänga in en slant på krysset, sex av nio matcher den här ligaomgången har slutat med ett oavgjort resultat, jag tror starkt på att vi får uppleva det en sjunde gång med. Vi tripplar degen hos BetStars (spela för 50kr – få 200kr).

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: x
Odds: 3,00
bolag: BetStars (spela för 50kr – få 200kr)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming