Speltips 28/8: Las Palmas – Granada

Vi utnyttjar ett riktigt smaskigt odds på hemmalaget i den här bataljen.

Gå med världens största spelbolag och hämta din 1000kr bonus. Bet365 erbjuder även gratis stream till de flesta matcherna. Öppna ditt konto här.

Twitter Facebook

Las Palmas kanske inte är ett av de bästa lagen i La Liga men man har verkligen imponerat hittills av det man åstadkommit i La Liga. Förra året tippade alla experter på att Las Palmas skulle åka ur den högsta ligan men de motbevisade i princip hela Spanien och var aldrig ens nära på att göra detta. Den här säsongen har man till och med öppnat starkare – vinst mot Valencia på Mestalla i förra veckan och frågan är, hur bra är egentligen detta Las Palmas?

Nu är det premiär på hemmaplan på Gran Canaria och jag kan tänka mig att de vill ge tillbaka till fansen och visa att man tänker fortsätta vinna matcher. Granada bör inte vara något större hot utan är faktiskt det laget av tre jag tror åker ur La Liga, man har en oerhört tunn trupp och inget intressant att plocka fram i de avgörande skedena.

I Las Palmas är det annorlunda, man spelar en bra fotboll och man spelar med ett högt självförtroende. Jag tror verkligen man lyckas knipa trepoängaren här. Den raka ettan finns hos Coolbet (välkomstbonus: 1500krtill fina 1,95 x insatsen.

Ladda upp spelkassan inför säsongen hos LeoVegas – 1000kr i insättningsbonus

Nu när alla ligor drar igång igen är det dags att ladda upp spelkassan! Gör detta hos LeoVegas som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,95
Bolag: Coolbet (välkomstbonus: 1500kr)
Spelstopp: 18:15
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming