Speltips 28/8: Villareal – Sevilla

Söndagskvällen bjuder på ett fint möte mellan Villareal och Sevilla – fartfylld match att vänta?

Nyhet! Det välkända casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Både Villareal och Sevilla är kända för att spela en oerhört rolig fotboll, man ställer ofta upp offensivt och vågar satsa framåt. Det har vart tydligt även den här säsongen – Sevilla vann sin premiär med otroliga 6-4, samtidigt som Villareal spelade till sig ett oavgjort resultat, 1-1 i den matchen.

När jag såg den här matchen på schemat var min första tanke, ”wow, den här matchen ska jag se”, och det är för att jag vet att vi kan förvänta oss en oerhört underhållande fotbollsmatch. Det är sällan det blir 0-0 i lagets matcher och då är det inte heller så konstigt att jag siktat in mig på målmarknaden här.

Jag tänker presentera ett perfekt spel att kombinera med en annan match eller ytterligare en, släng ihop en dubbel eller trippel, det är min rekommendation. Spelet jag plockar ut är att båda lagen lyckas göra mål här, känns som ett riktigt bra spel. PokerStars (spela för 50kr – få 200kr) har öppnat en helt ny oddsmarknad, där väljer jag att lägga mitt spel.

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – Ja
Odds: 1,62
bolag: BetStars (spela för 50kr – få 200kr)
Spelstopp: 22:15
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming