speltips_skribent

Speltips 30/12: Hellas Verona – Cesena

Ett fint överodds funnet hos William Hill – matchen det handlar om är den mellan Hellas Verona och Cesena.

Twitter Facebook

Hellas Verona toppar Serie B i skrivande stund och verkar ta klivet upp till Serie A säsongen efter nedflyttning – oerhört starkt att inte bryta ner sig själva utan att istället fokusera om och göra det rätt – för ett bra lag har man.

Den gamle storspelaren Pazzini spelare i klubben och leder även Serie B:s skytteliga. Han gjorde mål senast efter några veckors måltorka vilket är viktigt för Hellas Verona, han kan vara skillnaden vilket är en stor fördel.

Verona har vunnit sju av sina tio hemmamatcher och ska besegra detta formsvaga Cesena komfortabelt – Cesena har inte alls varit bra den här säsongen och placerar sig på en 15:e plats i tabellen – på bortaplan har man ännu inte vunnit, sju förluster och tre oavgjorda matcher är deras facit och den raka ettan är därför av ett stort intresse.

Spelbolagen ställer ut ett riktigt fint odds på Hellas Verona här och det måste utnyttjas, ettan känns bergsäker. En hemmaseger betalar fina 1,71 x insatsen hos William Hill, som ni får 1000kr i välkomstbonus av.

Betway har marknadens bredaste utbud – hämta din bonus och börja spela

Betway bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, dessutom med ett lågt omsättningskrav. Utöver det har Betway snabba utbetalningar och marknadens bästa utbud.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 1,71
Bolag: William Hill (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Streaming