speltips_skribent

Speltips 30/12: Dagens dubbelspel till 2,14x

Dagens finaste dubbelspel hämtar vi från Championship där våra två matcher finns – och här väljer vi att lita på två starka hemmalag.

Twitter Facebook

Brighton tar sig an Cardiff och i den här matchen har vi hittat en tydlig vinnare – Brighton placerar sig i topp av tabellen och går från klarhet till klarhet. De känns oerhört stabilt, speciellt på hemmaplan där man plockat nio av tolv segrar, dessutom har man fina 25-6 i målskillnad vilket gör de till ligans bästa hemmalag.

Cardiff har haft stora problem den här säsongen och placerar sig långt ner i tabellen, på en 19:e plats. Formen är även den taskig, man har endast lyckats plocka en trepoängare på sina sex senaste matcher, Brighton har samtidigt plockat fyra raka segrar och vann senast med klara 3-0 mot QPR.

Den raka ettan här blir min första match i den här dubbeln.

Den andra matchen jag tittat närmre på är den mellan Newcastle och Nottingham Forest. Newcastle har tappat fler poäng här på slutet men är givna favoriter till att ta steget upp till Premier League. Man har det starkaste laget i ligan och kommer att ta steget upp i seriesystemet. Efter den starka starten blev man något nonchalanta i sitt spel och det ledde till en del onödiga poängtapp. Senast förlorade man också, mot Sheffield Wednesday och nu har man säkerligen förstått att avancemanget upp i seriesystemet inte blir en enkel match.

Benitez har säkerligen varit extra tydlig inför den här matchen om att 100%-fokus ska läggas på varje individuell match – gör man detta vinner man mot ett formsvagt Sheffield Wednesday – som placerar sig långt ner i tabellen på en 21:a plats.

Den raka ettan plockas från den här matchen och kombineras med den andra ettan vi plockade från Brighton-matchen, dubbelspelet ger fina 2,14 x insatsen hos MrRingo, som ger er 1000kr i välkomstbonus.

Släng in 3000kr – få 3000kr extra att spela för – hos storväxande ComeOn

ComeOn bjuder nya kunder på Sveriges bästa insättningsbonus – släng in uppåt mot 3000kr och dubbla din första insättning.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Brighton & Newcastle
Odds: 2,14
Bolag: MrRingo (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming