speltips_skribent

Speltips 30/12: Hull – Everton

Ett oerhört formsvagt Hull tar sig an ett pånyttfött Everton – avgör formen hos respektive lag den här matchen?

Twitter Facebook

Hull är uppe i tre raka förluster och har fyra förluster på sina fem senaste matcher i ligaspelet. Man är ligans formsvagaste lag och placerar sig sist i tabellen. Everton har samtidigt vaknat till liv igen och plockat två segrar på sina tre senaste matcher, man förlorade mot Liverpool någon vecka sedan efter ett sent avgörande, i den 96:e matchminuten. Jag tycker dessutom Everton var bättre i den matchen, i alla fall sett till första halvlek, man hade mycket boll och skapade mycket målchanser och kanske till och med borde ha gjort något mål.

Innan matchen mot Liverpool vann man mot Arsenal med 2-1, och i den senaste matchen i ligaspelet slog man Leicester på bortaplan vilket är starkt, med tanke på hur tufft det är att plocka poäng på bortaplan i den här ligan.

Everton känns klart mycket vassare än Hull just nu, Lukaku gör dessutom mycket mål vilket är en stor fördel i jämna och täta matcher, att man har den spetsen i truppen har lett till många extra poäng den här säsongen.

Hull är helt under isen men kommer säkerligen bjuda på tufft motstånd, men att Everton är formstarkare och det bättre laget talar för en bortaseger här, därför kommer jag också att spela på den raka tvåan, en bortaseger ger fina 2,01 x insatsen hos Pinnacle, som är nummer ett på odds – spela på de högsta oddsen här.

Missa inte Coolbets julkalender – nya erbjudanden varje dag

Coolbet bjuder sina kunder på ett nytt erbjudande – varje dag – fram tills nyår! Missa inte detta, gå med spelbolaget och hämta dessutom hem din välkomstbonus, på upp till 1500kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2,01
Bolag: Pinnacle (nr 1 på odds)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming