speltips_skribent

Speltips 29/12: Benfica – Pacos de Ferreira

Dagens finaste spel hämtar vi från den portugisiska cupen – Pacos de Ferreira gästar Benfica.

Twitter Facebook

Benfica gör entré i den portugisiska cupen i en match mot Pacos de Ferreira, och här lär det skilja en del i kvalité. Benfica toppar den portugisiska ligan och har gjort ett starkt 2016 och vill säkerligen också avsluta året på bästa sätt. Man är vidare i Champions League och tanken är att man också ska ta sig vidare från detta gruppspelet – och då är en seger i den här matchen en lämplig målsättning.

Ser vi till ligaspelet har Benfica lirat sju matcher på hemmaplan, man har vunnit sex av dessa men värt att nämna är också att man vunnit fem av dessa sju matcher med mer än ett mål – alltså med minst två mål. Pacos de Ferreira var ett av dem lagen Benfica klarade handikapp-linan mot, 3-0 slutade den matchen och mycket tyder på att vi bevittnar liknande siffror även i den här matchen.

Tittar vi närmre på inbördes möten lagen emellan ser vi även här ett tydligt mönster – Benfica har vunnit mot Pacos de Ferreira med fler än ett mål i sju av de åtta senaste matcherna – helt otroliga siffror som talar för en tvärsäker hemmaseger.

Därför kommer jag också att testa handikapp-spelet -1 på Benfica, spelet finns till otroligt fina 1,71 x insatsen hos Betsson, som ni får 1000kr i välkomstbonus av.

Betway har marknadens bredaste utbud – hämta din bonus och börja spela

Betway bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, dessutom med ett lågt omsättningskrav. Utöver det har Betway snabba utbetalningar och marknadens bästa utbud.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 1,71
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 22:15
TV: TV-tablå
Stream: Streaming