speltips_skribent

Speltips 29/12: Porto – Feirense

Storlaget Porto tar sig an ett formsvagt Feirense i den portugisiska cupen.

Twitter Facebook

Feirense befinner sig i tung period just nu, bortsett från vinsten senast så hade man nio raka matcher i ligaspelet utan en enda vinst, något som är värt att lyfta fram är att man förlorade sex av dessa med med mer än ett mål, och vi kan till och med fortsätta – fyra av dessa nio matcher förlorade man med mer än tre mål – oroväckande siffror för Feirenses del.

Porto är Porto och placerar sig som vanligt i toppen, strax bakom Benfica. Man är uppe i fyra raka segrar i ligan och spelade senast mot Feirense den 11 december, den matchen vann man med hela 4-0 på bortaplan och jag kan tänka mig att liknande siffror målas upp den här gången också – även om detta ”endast” är en cupmatch.

Porto fick endast med sig en poäng i den senaste cupmatchen mot Os Belenenses, den här gången lär man vara sugna på tre poäng som i princip innebär vidare spel i turneringen. Tycker dessutom Feirense sett oerhört dåliga ut de senaste veckorna och då är det inte direkt lätt att gästa ett formstarkt Porto.

Därför testar jag asian handicap-spelet -2 på Porto till fina 1,86 x degen hos ComeOn (3000kr i välkomstbonus). Insatsen betalas tillbaka om Porto vinner med två mål.

Missa inte Coolbets julkalender – nya erbjudanden varje dag

Coolbet bjuder sina kunder på ett nytt erbjudande – varje dag – fram tills nyår! Missa inte detta, gå med spelbolaget och hämta dessutom hem din välkomstbonus, på upp till 1500kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-2 asian handicap)
Odds: 1,86
Bolag: ComeOn (3000kr bonus)
Spelstopp: 20:15
TV: TV-tablå
Stream: Streaming