speltips_skribent

Speltips 29/12: Bari – Spal 2013

Vi plockar ut en vinnare från matchen mellan Bari och Spal 2013.

Twitter Facebook

Bari må placera sig bakom Spal 2013 i tabellen i Serie B men befinner sig i riktigt bra form. I lördags lyckades man göra 1-0 mot Ascoli på bortaplan med en man mindre på plan, men tappade dock den ledningen och spelade till slut oavgjort. Man har samtidigt vunnit tre raka hemmamatcher och är obesegrade i de fem senaste matcherna. Senast man förlorade var mot ligaledaren Hellas Verona på bortaplan, och i den förlusten imponerade man stort och förlorade efter ett sent avgörande.

Så Bari är verkligen med i toppen nu och placerar sig endast ett poäng ifrån kvalplatsen, som innebär spel om en Serie A-plats.

Spal 2013 har imponerat stort sett till förutsättningarna inför den här säsongen, det är faktiskt så att man är nykomlingar i Serie B. Man vann Lega Pro B nio poäng före tvåan Pisa och fortsätter imponera stort i Italien. Dock har lagen i Serie B oerhört svårt att vinna bortamatcher och detta tror jag blir det avgörande momentet i den här matchen.

Det lär bli en jämn och tuff match, tre viktiga poäng står på spel, men jag tycker ändå att Bari sticker ut en aning här på grund av den fina formen och även för att man plockat sex segrar på sina tio hemmamatcher den här säsongen. Spal har samtidigt endast vunnit tre matcher på bortaplan, i jämförelse med siffrorna på hemmaplan är det en stor skillnad, ganska väntande siffror kan man tycka men det är faktiskt så hemmaplansfördelen väger tungt i de här seriesammanhangen – i den senaste omgången av Serie B lyckades inte ett enda lag plocka en trepoängare exempelvis, siffror som är intressanta och bör tas med i ekvationen.

Jag spelar därför den raka ettan här till fina 2,10 x insatsen hos Oddsautomaten, som bjuder nya kunder på 1200kr i välkomstbonus.

Spela på de högsta oddsen hos Pinnacle – nr 1 på odds

Pinnacle erbjuder inte den klassiska välkomstbonusen som alla andra spelbolag gör – Pinnacle fokuserar istället direkt på att erbjuda de högsta oddsen – och det lyckas de med!
Gå med Pinnacle här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,10
Bolag: Oddsautomaten (1200kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming