Speltips 30/11: Real Madrid – Cultural Leonesa

Dagens finaste spel hämtar vi från Copa Del Rey och Spanien – här blir det åka av!

Twitter Facebook

Real Madrid spelar El Clasico till helgen och därför tror spelbolagen inte riktigt på en utklassning här, utan man tror snarare på en komfortabel seger – men inte mycket mer alltså. Jag tror dock att Real Madrid är såpass mycket starkare, och dessutom att man kommer rotera ganska friskt här vilket innebär att spelare som James och Asenio får chansen att visa upp sig – att detta i sin tur bidrar mer till en utklassning än om den ordinarie elvan skulle spela.

Real Madrid vann det första mötet med hela 7-1 och samma resultat kan upprepa sig under onsdagen – Real Madrid är så många klasser bättre och ska vinna den här matchen stort även om man går på halvfart. Dock, som jag nämnde innan, tror jag att det finns spelare som vill visa upp sig och som kommer att gå all in i den här matchen.

Zidane har tagit ut truppen inför den här matchen och spelare som James, Isco, Asenio, Vazquez, Casemiro, Kovacic, Varane, Pepe och Carvajal är uttagna.

Jag testar därför över 4,5 mål i matchen till skyhöga 2,05 x insatsen hos Betsson, som ni får 1000kr i välkomstbonus av.

Betway har marknadens bredaste utbud – hämta din bonus och börja spela

Betway bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, dessutom med ett lågt omsättningskrav. Utöver det har Betway snabba utbelningar och marknadens bästa utbud.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Över 4,5 mål i matchen
Odds: 2,05
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming