Speltips 1/12: Genoa – Perugia

Genoa slog Juventus i helgen med 3-1 och får man ut 75% av den insatsen i den här matchen – vinner man mot Perugia enkelt.

Twitter Facebook

Genoa har ett fint självförtroende just nu, i helgen slog man som sagt Juventus med 3-1, en match man ledde med 3-0 redan efter 29 minuter – och styrkan låg verkligen i att man sedan kunde försvara såpass bra som man gjorde, ett insläppt mål på 60 minuter mot Juventus när man har en 3-0-ledning är bra – Juventus tog över det mesta ju längre klockan tickade och ser man på hur många mål Genoa släppt in på hemmaplan den här säsongen, bekräftas verkligen teorin om ett stabilt försvarsspel – fyra insläppta mål på sju spelade matcher, då har man stött på lag som Napoli, Milan och senast då Juventus – oerhört imponerande.

Perugia går bra i Serie B och kommer säkerligen vara med och slåss om kvalplatserna till Serie A, men det bör skilja minst en klass här. Dessutom åkte Genoa ut ur cupen mot ett lag från tredjedivisionen förra säsongen, något säger mig att man bör vara revanschsugna i år – Coppa Italia är inte direkt någon Kalle Anka-turnering utan det är en fin tävling lagen vill gå långt i.

Jag tycker den raka ettan betalar tillräckligt bra och är värd en slant, 1,60 x insatsen hos Mybet, som ger 1000kr i bonus till nya kunder.

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: uppåt mot 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym välkomstbonus – släng in en tusenlapp och få 2000kr att spela för.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,60
Bolag: Mybet (1000kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming