Speltips 1/12: Krylya Sovetov – Spartak Moskva

Gapet är stort mellan topplagen och bottenlagen i Ryssland men ändå är oddsen riktigt fina när lag från den övre halvan möter dem från den undre.

Twitter Facebook

Krylya Sovetov har plockat fyra poäng på sina senaste fem matcher i ligaspelet, ett kanske helt okej facit för ett lag av Sovetovs kaliber, dock är det intressanta att se på vilka lag dem spelat mot. De har bland annat spelat mot Arsenal Tula, Orenburg, Ural och Tomsk – det är faktiskt dem fyra sämsta lagen i ligan sett till tabellen.

Detta är något som bör vara oroväckande för Sovetov, det är just i dessa typ av matcher man ska plocka poäng om man ska hålla sig kvar i den högsta ligan. Just nu har man endast två lag under sig i tabellen vilket innebär att man befinner sig på en kvalplats ner till serien under.

Efter 15 spelade omgångar står Sovetov alltså på 11 poäng, och jämför vi dem 11 med Spartak Moskvas 37 blir klasskillnaden oerhört tydlig – Spartak toppar tabellen före lag som Zenit, CSKA Moskva och FC Krasnodar.

Dessutom har Spartak Moskva presterat förvånansvärt bra på resande fot, på sju matcher har man lyckats plocka på sig hela sexton poäng och detta är något som sticker ut i Ryssland. Utöver det har man plockat sex raka segrar, tre av dessa är bortamatcher.

Vi testar därför den raka tvåan till fina 1,95 x insatsen hos Betsson, som ni får 1000kr i välkomstbonus av.

Betway har marknadens bredaste utbud – hämta din bonus och börja spela

Betway bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, dessutom med ett lågt omsättningskrav. Utöver det har Betway snabba utbelningar och marknadens bästa utbud.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1,95
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming