Speltips 30/11: PSG – Angers

PSG fortsätter jakten på första platsen och mittenlaget Angers ska förstås avverkas ganska enkelt om PSG nu ska ha en chans på ligaguldet.

Twitter Facebook

PSG befinner sig i strålande form just nu, man har vunnit sex av sina sju senaste ligamatcher, den ena har man spelat oavgjort i, mot Marseille. Efter en trög start har alltså Emery fått ordning på PSG och mycket talar för att man till slut också vinner ligan.

För det första så har man det bästa laget i ligan, man har dessutom en Cavani i storform vilket är oerhört viktigt med tanke på att Zlatan lämnade inför säsongen. Man har även ett oerhört brett lag, med spelare som Krychowiak, Pastore och Meunier på bänken vecka in och ut.

Och i den här matchen är man givetvis stora favoriter, Angers är ett typiskt mittenlag som gjort det hyfsat i år, man sticker inte ut på något sätt utan man gör sitt jobb och gjort det helt okej. Ett sånt lag ska inte ha en chans mot detta PSG, speciellt med tanke på att Emery fått ordning på laget nu efter en svag inledning på säsongen.

PSG snittar två mål framåt i varje match, i den här matchen tror jag man kan göra ett till, Cavani är oerhört het och det är en anledning till varför jag testar spelet, att PSG gör minst tre baljor i den här matchen ger oss fina 1,98 x degen hos Unibet, som ni får 1000kr i välkomstbonus av.

Missa inte Coolbets julkalender – nya erbjudanden varje dag

Coolbet bjuder sina kunder på ett nytt erbjudande – varje dag – fram tills nyår! Missa inte detta, gå med spelbolaget och hämta dessutom hem din välkomstbonus, på upp till 1500kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: PSG – över 2,5 mål i matchen
Odds: 1,98
Bolag: Unibet (1000kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming